Τρόποι Αποστολής

1) ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη από την ημέρα υποβολής της παραγγελίας σας.  Σε περιόδους με μεγάλο όγκο παραγγελιών οι χρόνοι ετοιμασίας και αποστολής των παραγγελιών ενδέχεται να τροποποιηθούν.
Η μεταφορά των παραγγελιών γίνεται με την ACS COURIER ή ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή με την COURIER CENTER (μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας την μεταφορική της επιλογής σας).  Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,50€ ενώ για αγορές από 50 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν. Η αντικαταβολή έχει κόστος 3€ και χρεώνεται ανεξαρτήτως ποσού της παραγγελίας σας.

Για την Κύπρο το κόστος τον μεταφορικών  είναι  8 ευρώ. Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται και η αποστολή γίνεται με την ACS COURIER.

Ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 2 έως 5 μέρες (ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ), μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της παραγγελίας σας. Για την Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 6-12 μέρες.


ΠΡΟΣΟΧΗ!  Σε περίπτωση που ο πελάτης καταχωρεί μία παραγγελία με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή και δεν παραλαμβάνει τα δέματα κατ' εξακολούθηση και επιστρέφουν στην εταιρία μας, όλες οι επόμενες παραγγελίες που θα καταχωρεί θα αποστέλλονται μόνο αν έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση, διαφορετικά θα ακυρώνονται.

2) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

H www.makeupcloset.gr ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε εντός 24 ωρών άμεσα τα προϊόντα, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούμε να ζητήσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα μας. Μετά τον έλεγχο της ζημιάς στην κεντρική μας αποθήκη, θα σας στείλουμε νέο προϊόν.