Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:


Με Αντικαταβολή,

Τα προϊόντα έρχονται μέσω courier (ACS COURIER ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή COURIER CENTER) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το ποσό της αντικαταβολής σας ενημερώνετε αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία της παραγγελίας σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€ ανεξαρτήτως ποσού για την Ελλάδα. Για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Για παραγγελίες από 90€ και πάνω και για αποστολές στην Κύπρο η πληρωμή γίνεται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας ή η τραπεζική κατάθεση


ΠΡΟΣΟΧΗ!  Σε περίπτωση που ο πελάτης καταχωρεί μία παραγγελία με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή και δεν παραλαμβάνει τα δέματα κατ' εξακολούθηση και επιστρέφουν στην εταιρία μας, όλες οι επόμενες παραγγελίες που θα καταχωρεί θα αποστέλλονται μόνο αν έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση, διαφορετικά θα ακυρώνονται.


Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος της παραγγελίας σας στον  λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς :

Αριθ. λογαριασμού: 5013090478276  

IBAN: GR0601720130005013090478276

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΚΩΝ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ 2114189891, για να γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήσατε την κατάθεση.

Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει εντός 2 ημερών. Μετά το πέρας των 2 ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς και με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας.