Πως να χρησιμοποιήσετε το μπεζ μολύβι ματιών

Posted by mcadmin 02/05/2018 0 Comment(s) Blog,

Όπως όλες γνωρίζουμε το μπεζ μολύβι ματιών, το χρησιμοποιούμε στο εσωτερικό του ματιού μας για να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα και πιο ξεκούραστα. Πολύ σωστά!!

Σήμερα, με την βοήθεια της makeup artist Βάσως Κουρκουτά, θα σας πούμε 5 ακόμη τρόπους  που μπορείτε να χρησιμοποιείται το μπεζ μολύβι.

 

 

 1. Στο τόξο του φρυδιού σας.

 Για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα και τα φρύδια σας καλοσχηματισμένα, μπορείτε να τοποθετήσετε λίγο χρώμα με το Intense   Colour Eye Pencil long lasting μπεζ μολύβι της AFFECT, στο τόξο του φρυδιού σας.

 

 2. Ως βάση σκιάς σε όλο το μάτι.

 Ναι καλά ακούσατε!! Αν δεν έχετε κάποιο προϊόν που να σταθεροποιεί το μακιγιάζ των ματιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε   το Intense Colour Eye Pencil long lasting μπεζ μολύβι της AFFECT. Τοποθετήστε το σε όλο το βλέφαρο και σβήστε το απαλά, ώστε να γίνει   σαν σκιά, χωρίς γραμμές. Το μακιγιάζ σας θα διαρκέσει όλη μέρα!!  

 

 


3. Στο πάνω μέρος των χειλιών σας για λάμψη.

Περάστε το μπεζ μολύβι, λίγο έξω από το περίγραμμα των άνω χειλιών σας, σβήνοντας το με ένα πινέλο. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σου θα φαίνονται μεγαλύτερα!

 

4. Στην εσωτερική γωνία των ματιών αντί για highlighter.

Τοποθετήστε στην εσωτερική γωνία των ματιών σας λίγη ποσότητα από το μολύβι της​ AFFECT, σβήνοντας το με ένα πινέλο ή ακόμα και με το δάχτυλο του χεριού σας. Με αυτόν τον τρόπο τα μάτια σας φαίνονται πιο ξεκούραστα και φωτεινά, με ένα πιο ματ & φυσικό αποτέλεσμα.

 

5. Στο κέντρο των χειλιών σας.

Πριν την χρήση του κραγιόν, Πέρνα το μπεζ μολύβι κάνοντας ελαφριές κινήσεις μόνο στο κέντρο των χειλιών σου και μετά τοποθετήστε το κραγιόν που σας αρέσει. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σας θα φαίνονται πιο ζουμερά και μεγάλα!

Δοκιμάσαμε και τα 5 tips και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!

Leave a Comment