Συμβουλές για το νυφικό μακιγιάζ

Posted by admin 18/05/2018 1 Comment(s) Blog,

 Ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κλείσεις σχετικά νωρίς είναι φυσικά το νυφικό σου, γιατί πάνω σε αυτό θα       βασιστούν και οι επιλογές που θα κάνεις σχετικά με το νυφικό μακιγιάζ αλλά και το χτένισμα.

 Μόλις κλείσεις το νυφικό σου θα πρέπει να αναζητήσεις τον επαγγελματία make up artist που θα επιμεληθεί το μακιγιάζ   σου εκείνη την ημέρα. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σχετικά νωρίς γιατί, από τη μία, αν το κάνεις την τελευταία στιγμή   μπορεί να μην μπορεί ή να είναι κλεισμένος για κάποιον άλλον γάμο και, από την άλλη, θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον ένα   δοκιμαστικό για να έχεις καταλήξει από πριν στο στυλ του μακιγιάζ που θέλεις για εκείνη την ημέρα.  Ιδανικά θα πρέπει να   κλείσετε ένα δοκιμαστικό 3 εβδομάδες πριν το γάμο σας.

 Την ημέρα του δοκιμαστικού, θα πρέπει να έχετε φωτογραφία του νυφικού σας για να συζητήσετε με τον επαγγελματία   makeup artist το στυλ που έχετε σκεφτεί. Μην διστάσετε να του δείξετε και φωτογραφίες από μακιγιάζ που σας άρεσαν.   Πείτε του τους χρωματισμούς που σας αρέσουν στο μακιγιάζ αλλά και τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει καθόλου. Με αυτόν   τον τρόπο, θα βοηθήσετε τον makeup artist να καταλάβει τι είναι αυτό που σας αρέσει και αυτό που έχετε σκεφτεί για εκείνη την ημέρα, ώστε τα μακιγιάζ που θα σας προτείνει να είναι κοντά  στο στυλ σας.

Ο επαγγελματίας που θα διαλέξετε, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.  Θα πρέπει να έχει εμπειρία ώστε να σας κατευθύνει να επιλέξετε το « σωστό » μακιγιάζ για εσάς, αλλά και να σας συμβουλέψει βάσει τον χαρακτηριστικών του προσώπου σας αλλά και της συνολικής εικόνας του γάμου σας ώστε όλα να είναι σε αρμονία.

 

Η makeup artist Βάσω Κουρκουτά συμβουλεύει για εκείνη την ημέρα:

 

  • Το δοκιμαστικό θα πρέπει να γίνει σε δωμάτιο με αρκετό φως ώστε να μπορείτε να δείτε τους χρωματισμούς και την ένταση του μακιγιάζ.
  • Θα πρέπει να έχετε περιποιηθεί το πρόσωπό σας, ώστε να είναι ενυδατωμένο, ξεκούραστο και λαμπερό την ημέρα του γάμου σας.
  • Το μακιγιάζ δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικό. Θέλουμε ένα chic & διαχρονικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον τύπο της κάθε γυναίκας, που θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του κάθε προσώπου. 
  • Καλό θα ήταν να αγοράσετε το κραγιόν στο οποίο έχετε καταλήξει ώστε να το ανανεώνετε κατά την διάρκεια της βραδιάς.
  • Μην φοβάστε για την διάρκεια του μακιγιάζ. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους λόγους που εμπιστεύεστε έναν επαγγελματία για εκείνη την ημέρα.  Γιατί γνωρίζει τεχνικές και χρησιμοποιεί επαγγελματικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν απόδοση χρώματος και διάρκεια. Απαραίτητο εργαλείο είναι και το fixing spray, το οποίο προσφέρει επιπλέον διάρκεια, αλλά σας δείχνει και πιο λαμπερή!
  • Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε βλεφαρίδες. Προσωπικά, τις θεωρώ απαραίτητες στο νυφικό μακιγιάζ.  Θα πρέπει να επιλέξετε με την βοήθεια του make up artist, έναν τύπο βλεφαρίδας που να ταιριάζει στο πρόσωπό σας, αλλά να φαίνονται φυσικές από κοντά και να τονίζουν τα μάτια σας στις φωτογραφίες.

Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να είστε ο εαυτός σου και να χαμογελάτε, ώστε να λάμπετε από ευτυχία στην μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας!!

1 Comment(s)

Μαρία Κίσκου:
22/02/2023, 12:18:49 PM
Reply

Καλημέρα! Οι επαγγελματίες έχουμε κάποια έκπτωση; Υπάρχει σταντ για τοποθέτηση;

Leave a Comment