Εταιρεία

Λένε ότι η ομορφιά έρχεται από μέσα μας. Είναι εσωτερική. Είναι παράδοξο να το λέμε εμείς που πουλάμε τα υλικά για να γίνετε όσο όμορφη θέλετε να είστε... εξωτερικά.
Όμως η αλήθεια είναι ότι...όντως η ομορφιά έρχεται από μέσα μας. Η λάμψη μιας γυναίκας δεν είναι μόνο θέμα foundation.

Η αγάπη για αυτό που είμαστε, είναι αυτό που κάνει το μακιγιάζ να μας προσθέτει στην εξωτερική ομορφιά που χρειαζόμαστε.

Αυτή είναι που μας κινητοποίησε να φτιάξουμε το MakeupCloset.gr. Tη δική μας -και ελπίζουμε και τη δική σας-  γωνιά ομορφιάς. Κάθε ρούζ, κάθε μασκαρα ή πινέλο, έχει επιλεγεί όπως θα επιλεγόταν αν ήταν να το εφαρμόσουμε στο δικό μας πρόσωπο, στα δικά μας χείλη ή τις βλεφαρίδες.

Είμαστε ερασιτέχνες (εραστές της τέχνης) που με επάρκεια και επαγγελματισμό  δουλέψαμε για να φτιάξουμε το MakeUpCloset. Με αυτό τον επαγγελματισμό και την ορμή που μας δίνει η αγάπη για αυτό που κάνουμε, επιδιώκουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να γίνουμε η δική σας επιλογή.

Θα απολαύσετε κάθε "βόλτα" σας στους "διαδρόμους" μας, και θα βρείτε προσεκτικά επιλεγμένα και κοστολογημένα όλα τα προϊόντα που κρίναμε ότι είναι απαραίτητα για να βάλουν την "πινελιά" που χρειάζεται η ομορφιά κάθε γυναίκας για κάθε ώρα της ημέρας, όποια κι αν είναι, όποιους ρόλους κι αν υπηρετεί.

Για τους τύπους...

Η MakeUpCloset είναι μια εταιρεία online πωλήσεων που συγκεντρώνει και διαθέτει διαδικτυακά, κάθε είδους υψηλής ποιότητας και αισθητικής καλλυντικά περιποίησης, που απευθύνονται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Οι όροι και προϋποθέσεις του παρόντος καλύπτουν κάθε πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας www.makeupcloset.gr